dimarts, 29 de novembre del 2016

Artesans

Hola, ara ficaré un enllaç a una presentació de google que he fet. El tema és: Artesans. Són treballs que encara que no importin massa, sense ells perdíem bastantes coses.

Artesans: vidrier i ferrer

dimarts, 22 de novembre del 2016

FORD

Hola, el que ja heu vist aquí baix, és un enllaç d'una redacció sobre el creador de Ford (Henri Ford) si a algú li interessa, que entri.

Henry Ford

Serie del Fola

Hola XECS!!! Tinc notícies i Spam per vosaltres: com alguns sabreu, aquest dimecres (23 de novembre) surt Pokémon Sol i Luna i el Spam porto el canal d'un conegut youtuber: Folagor03 i la seva serie de Pokemon Sol. Aquí teniu el vídeo:


dimarts, 15 de novembre del 2016

Sol y Luna

En aquesta entrada ficaré un vídeo d'informació de Pokémon Sol y Luna.

En el vídeo surten: formes Alola (Exeggutor, Sandshrew, Sandslash, Vulpix i Ninetales), nous Pokémon, les seves habilitats in els seus tipus (els estils únics d'Orinoco, Minior, l'evolució de Yungoos: Gumshoos, l'evolució de Fomantis: Lurantis i l'evolució de Mudbray: Mudsdale), la nova forma de viatjar (sobre els pokémon), què és el "Recorrido Insular", els capitans (Lulú: planta, Nereida: aigua, Chris: elèctric i Kiawe: foc), què són els pokémons dominants, què necessites per lluitar contra els Kahuna i alguns moviments Z